Българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) е избрана за част от

...
Българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) е избрана за част от
Коментари Харесай

Ева Майдел стана част от форум, в който са били Зукърбърг и Емануел Макрон


Българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) е определена за част от Форума на младите световни водачи (Young Global Leaders), проведен от Световния стопански конгрес в Давос. Сто и 10 учени, политици, бизнесмени и деятели от целия свят бяха признати в влиятелната стратегия, учредена от ръководителя на форума в Давос Клаус Шваб. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Днес всяка рецесия бързо се разгръща измежду десетки страни и постоянно има световни последствия. Финансовите, енергийните и комерсиалните ни системи освен в Европа, а в огромна част от света са дотолкоз свързани, че решението на всяка рецесия изисква съгласуваност сред доста страни и браншове. Форуми като този на Младите световни водачи дават неповторима опция за взаимоотношение сред публично ангажирани персони от целия свят, което е основа освен за намиране на по-ефективни решения на общите проблеми, само че и инструмент за попречване на бъдещи рецесии. “ Това съобщи Ева Майдел, която приказва по време на церемонията по показване на новите членове на форума на 19 април.

От основаването на Форума на младите световни водачи през 2004 година, негови членове са били персони като бизнесмените Марк Зукърбърг и Питър Тийл, министър председателите на Франция, Финландия, Белгия, надлежно Емануел Макрон, Сана Марин, Александър де Кру, десетки министри и публични фигури от целия свят. Ева Майдел е единственият българин в тазгодишния лист на Форума.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР