Българският Червен кръст добави нов информационен канал, чрез който ще

...
Българският Червен кръст добави нов информационен канал, чрез който ще
Коментари Харесай

Нов информационен канал на БЧК – Viber общност

Българският Червен кръст добави нов информативен канал, посредством който ще може да споделя настояща и потребна информация до всички жители. Благодарение на партньорството си с едно от най-големите приложения за връзка в света с над 1 милиарда консуматори – Rakuten Viber, организацията може да се похвали със своя публична Viber общественост, която към този момент набира скорост.

Чрез безплатното приложение почитателите на БЧК ще могат да се осведомят за дейностите в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура, другите стратегии, дейните акции, работата на доброволците и услугите, от които жителите могат да се възползват.
Важен детайл от партньорството със международно известната мобилна услуга е създаването на специфичен стикер пакет, който да направи връзката още по-приятна и занимателна. Използваните стикери са предоставени от Хърватския Червен кръст и приспособени особено за потребностите на БЧК. Те ще бъдат налични в Стикер-маркета на Viber в продължение на три месеца за всеки, който желае да ги смъкна и да стане един от супер героите на Червения кръст.

Общностите са един от най-разпространените артикули на Viber и съставляват усъвършенстван колективен чат с безграничен брой консуматори, обединени от своя интерес към наличието в общността. И защото БЧК извънредно доста държи на директната връзка и противоположната връзка със своите почитатели, общността не разполага с чат-бот, а на всички отправени запитвания дава отговор член на екипа на организацията. Своите въпроси може да задавате непосредствено на суперадминистратора на общността.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР