Българският боксьор в полутежка категория Тервел Пулев заяви, че няма

...
Българският боксьор в полутежка категория Тервел Пулев заяви, че няма
Коментари Харесай

Ще влезе ли Тервел в тежка категория, за да се бие с Кубрат?

Българският боксьор в полутежка категория Тервел Пулев съобщи, че няма упоритости да влиза в тежка категория и по този начин някой ден да се изправи на кръга против своя брат Кубрат. Причината за това е, че по-малкият от братятат Пулеви няма нужния растеж за категорията, в която се състезава Кобрата.
" В разнообразни категории сме, нямам нужния растеж и нужните килограми за тежка категория. Висок съм 187 см., а би трябвало да съм към 195 ", разяснява Тервел в ефира на " Дарик радио ".
Той добави, че с Кубрат нямат за цел да се трансформират в институция в бокса като братята Кличко. " Не ни е цел да станем като тях, това при нас е веднъж, метод на живот, идеология ", призна Пулев. Той прикани сънародниците ни да основават фамилии, тъй като България изчезва.
" Колкото и да ни коства, би трябвало да създадем деца. те би трябвало да бъдат възпитавани. Не би трябвало да слушаме другите, би трябвало да имаме самочувствие. Не сме инцидентни ", уверен е той.
Вижте в този материал какво достижение записа той със спечелването на интерконтиненталната купа на WBA (Световна боксова федерация).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР