Българският боец Благой Иванов загуби от Дерик Люис във втория

...
Българският боец Благой Иванов загуби от Дерик Люис във втория
Коментари Харесай

Багата загуби от Дерек Люис. Чувствам се ограбен, призна той

Българският войник Благой Иванов загуби от Дерик Люис във втория дуел от основната карта на бойната галавечер UFC 244, заяви Gong.bg.
В именитата зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк, Съединени американски щати американецът завоюва борбата с 2-1 съдийски решения (30-27, 28-29, 29-28), които са в блестящо несъгласие със статистиката след дуела. На конфликта участва и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Българинът записва над 20 удара повече от съперника си - 59 на 37 и извърши три тейкдауна против един-единствен на Люис. Иванов бе по-активният в срещата и на няколко пъти опита да завърши мача с разнообразни техники за събмишън, само че наподобява това не е било задоволително за съдиите, които отсъдиха победа за американеца. Багата разяснява тежката загуба от Дерик Люис.

" Чувствам се ограбен, само че това е животът. Трябваше да го откажа, не се получи. Имаше огромна поддръжка и от публиката. Явно не съм направил задоволително. На два пъти можеше да се съобщи, само че не го направи и го изпуснах. "

" Вторият рунд го бях хванал доста хубаво. Чух, че остават 10 секунди и мислех, че ще го приключа, само че не стигнаха. Това е ситуацията ", съобщи Иванов.

" Не мисля, че последните секунди в третия рунд повлияха, тъй като всички рундове са за него съгласно съдиите. И да не ги беше нанесъл тези удари, рундовете са негови. Аз просто трябваше да го откажа, няма по какъв начин другояче да го победя. Президентът на Съединени американски щати също беше там, евентуално и това повлия. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР