Българският биатлонист Красимир Анев спечели втори медал от Европейското първенство

...
Българският биатлонист Красимир Анев спечели втори медал от Европейското първенство
Коментари Харесай

Красимир Анев със сребро в преследването на Евро 2018 в Италия


Българският биатлонист Красимир Анев завоюва втори орден от Европейското състезание в Италия, откакто през днешния ден завоюва сребро в преследването на 12,5 километра, оповестява формалният уебсайт на Българска федерация по биатлон.

Вчера Анев завоюва бронзов орден в спринтовата дисциплинираност в Риднау, а през днешния ден съумя да донесе още едно отличие за България. Биатлонистът от Самоков беше единственият играч, който съумя да повали всички 20 цели на рубежа и това беше задоволително, с цел да се пребори за сребърното отличие.

Владимир Илиев сбърка общо шест пъти и се отхвърли след третата пукотевица. Антон Синапов също имаше право да започва в преследването, само че треньорският щаб не го пусна в конкуренцията. Златният орден в дисциплината на 12.5 км. завоюва Александър Логинов, който сбърка два пъти и отбрани купата си от предходната година.

Неговият съотборник Евгений Гараничев завъртя три наказателни обиколки и съумя да се придвижи от 19-та до трета позиция в крайното класиране.

По-късно денем ще се организира и дамското съревнование на 10 километра, а на следващия ден ще забележим и смесената и спринтовата щафета. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР