Българският баскетболен национал Александър Везенков направи кратка равносметка на изминалия

...
Българският баскетболен национал Александър Везенков направи кратка равносметка на изминалия
Коментари Харесай

Везенков: Превърнахме се в несломим екип!

Българският баскетболен национал Александър Везенков направи къса равносметка на миналия сезон с гръцкия Олимпиакос. Спортист №1 на България за 2022 благодари на съотборниците си и почитателите на отбора с пост в обществените мрежи.

„ Спомняйки си за този паметен сезон, съм признателен на съотборниците си, треньорите и цялата организация Олимпиакос, както и несъмнено, на фамилията ми за тяхната невероятна поддръжка ", написа Везенков в Instagram.

„ Също по този начин на нашите изключителни почитатели, чиято сила и пристрастеност бяха движещата мощ зад нашия триумф. Борихме се дружно, печелихме и постигнахме страхотни неща. Освен това плакахме и вкусихме загубата, само че тези моменти ни трансфораха в непреклонен екип. Станахме по-силни и по-решителни. Успехът е освен дестинацията, а пътуването на един тим, който в никакъв случай не се предава. Благодаря на всички ", добави той.

Везенков има контракт с Олимпиакос до 2025 година, само че има опция да се насочи към НБА, където правата му се държат от Сакраменто Кингс. Засега Саша към момента не е взел окончателното си решение по какъв начин ще продължи кариерата му.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР