Българските зрелостници, които завършват гимназия през 2019 година, могат да

...
Българските зрелостници, които завършват гимназия през 2019 година, могат да
Коментари Харесай

Български зрелостници могат да спечелят пълна стипендия за 4 години обучение в топ университет в САЩ

Българските зрелостници, които приключват гимназия през 2019 година, могат да аплайват за стипендия за 4-годишно образование за бакалавърска степен в най-хубавия университет за бизнесмени – Бабсън Колидж в Бостън.

Това е допустимо с помощта на обичайна стратегия на Фондация “Кроношпан ” за възпитаници от Централна и Източна Европа. Пълната стипендия покрива разноските за четирите години на образование – такси, настаняване, учебници, здравна застраховка и пътувания до Съединени американски щати.

Конкурсът минава през няколко етапи. Като първа стъпка кандатите би трябвало да се записват и да подадат документи до 29 септември 2018 година на уеб страницата на фондацията - https://kronospanfoundation.org/kronospan-scholarship/. След обзор на документите определени претенденти вземат участие в специфичен уъркшоп с представители на Бабсън Колидж.

До декември 2018 година финалистите би трябвало да положат и изпитите TOEFL и SAT, като разноските за тях се поемат още веднъж от Фондация “Кроношпан ”. Следват спомагателни изявленията с представители на университета, а спечелилият в състезанието ще бъде разгласен през март 2019 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР