Българските портали Big5.bg и Afera.bg, медии, които преди разкриха най-големите

...
Българските портали Big5.bg и Afera.bg, медии, които преди разкриха най-големите
Коментари Харесай

Български медии разкриха новата луксозна вила на Зоран Заев

Българските портали " Big5.bg " и " Afera.bg ", медии, които преди разкриха най-големите кавги към премиера Бойко Борисов и провокираха всеобщи митинги в България, разгласяват фотоси, за които настояват, че са от вилата на македонския министър председател Зоран Заев, написа македонският уебсайт Infomax.

Според " Big5.bg " Зоран Заев е купил същински палат в Халкидики в Северна Гърция. Според българския портал вилата се намира в затворения първокласен комплекс " Вили Агнати ", на първа линия на брега.

През 2018 година гръцкото онлайн издание " News.in " заяви за парцела на Заев в Халкидики, само че тогава това беше триетажна къща, където в Неа Мудания, както тогава съобщаваха гръцките медии, Заев постоянно приема гостите си от всички краища света и постоянно посетители от Косово и Македония.

Според локалното население, оповестява " Big5.bg ", последният път Заев е бил в крепостта си на Халкидики преди няколко месеца - по-точно през август т.г. Местните медии настояват, че къщата е записана на името на компанията на брата на Зоран Заев - Вице Заев.

В затворения комплекс " Вила Агнати " има още четири вили като тази на Заеви, само че нито една от тях няма личен частен басейн като вилата на македонския министър председател.

И четирите вили са ситуирани на първия ред, на плажа, само че са скрити от континента и могат да се видят единствено от морето. Вилата на Заев, написа " Big5.bg ", може да бъде видяна единствено в случай че знаете коя вила търсите измежду гъстата растителност, която служи за укритие от любопитни очи.

Новото имение на Заеви се намира в самия завършек на Касандра, който е първият от трите клона на полуостров Халкидики. Къщата се намира наоколо до новия бар хотел и морски комплекс " Miraggio " тъкмо против Ситония.

Според локалното население, оповестява " Big5.bg ", Заев прекарва най-малко един месец в тази част на Гърция всяко лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР