Българските кикбоксьори Кристина Николова и Иван Кръстанов определиха спечелването на

...
Българските кикбоксьори Кристина Николова и Иван Кръстанов определиха спечелването на
Коментари Харесай

Българските кикбоксьори се завърнаха у нас след спечелените медали на Европейските игри в Полша

Българските кикбоксьори Кристина Николова и Иван Кръстанов дефинираха спечелването на медали от Европейските игри в Полша като най-големия триумф в техните кариери досега.

На форума в Краков-Малополска Николова завоюва сребро в категория до 50 кг жанр лайт контакт, до момента в който Кръстанов се окичи с бронз в същия жанр при 79-килограмовите.

Двамата състезатели се прибраха в София рано тази заран с микробус от Бургас, където кацнаха през вчерашния ден вечерта при завръщането си от Полша.



" Прекрасни страсти, доста съм щастлива, че виждам тези хора тук и доста се веселя. Чувството да спечелиш орден е неповторимо, макар че желаех да бъда на най-високото ходило ", показа Кристина Николова.

" За мен това е върхът. Макар и бронз, аз го правя оценка като върха за мен. На надпреварата бяхме най-хубавите в Европа ", добави Иван Кръстанов.

Последният ни медалист от Европейските игри в Полша Александра Димитрова, която завоюва бронз в категория до 52 кг фул контакт на кръг, пък се прибра в Ахелой, с цел да се причисли към подготвителния лагер на своя клубен отбор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР