Българските Каванч Татлъту и Шехерезада от 1001 нощ се венчаха

...
Българските Каванч Татлъту и Шехерезада от 1001 нощ се венчаха
Коментари Харесай

Българските Каванч Татлъту и Шехерезада от 1001 нощ се венчаха на церемония в столичния храм Света София

Българските Каванч Татлъту и Шехерезада от " 1001 нощ " се венчаха на гала в столичния храм " Света София ". Булката е дългогодишната топ-водеща и редактор на централните вести на телевизия " Евроком " Анна Витанова.

Случайни минувачи и присъстващи на церемонията в храма " Света София " бяха изумени от приликата на младоженците с турските артисти Къванч Татлъту и Бергюзар Корел - обичани артисти в южната ни съседка и упорито снимаха и желаеха подписи.

В годините, жълтите медии спрягаха името на чернооката хубавица с американски предприемач, съветски офицер, родни политици, само че тя заведе каузи и осъди медии за клюка. Очевидно Анна е запазила сърцето си за синеокия красавец, на който за първи път сподели заветното " Да "!

Самоличността на българския Каванч Татлъту не е известна, само че светските среди „ шушукат”, че той е млад предприемач, с който Анна е на крилете на любовта от една година. Името му обаче се пази в загадка. Неведнъж е бил засичан със скъпи возила в компанията на родни моделки и плеймейтки из нощна София, само че точно Анна откраднала сърцето му. След сполучливата си новинарска кариера в телевизия " Евроком ", водещата на новините смени попрището в редиците на Министерство на вътрешните работи, само че към този момент от няколко години се занимава със аграрни бизнес в родния й град Кюстендил, където е и коронована с купата " Мис Кюстендилска пролет ".

Да пожелаем попътен вятър и доста обич на красивото младо семейство!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР