Българските интернет потребители скочиха срещу две момичета заради липсата им

...
Българските интернет потребители скочиха срещу две момичета заради липсата им
Коментари Харесай

Мрежата скочи срещу тези две "кифли" в метрото, всички ги коментират

Българските интернет консуматори скочиха против две девойки поради неналичието им на каквото и да е било образование или угриженост. Повод за недоволството бе фотография, оповестена във Facebook - групата на столичния квартал " Люлин ". На фрагмента се вижда по какъв начин двете девойки умерено си седят, вперили взор в телефоните си, до момента в който по същото време до тях майка изнемогва, стоешком права със спящо дете на ръце.



" Прекрасен " кадър уловен от наш почитател! Майка със спящо дете! Две девойки пишат! Ценности! Общество ", написа мъжът, разгласил фотографията.

Ето и част от мненията в мрежата:

" Липса на всевъзможен морал!! Кухи вътрешно и външно! Позор! "

" Много е тъжно, само че рано или късно всички ще станат майки и тогава ще разберете тази постъпка. "

" Нормална картина в метрото, за огромно страдание. Аз всеки ден мога да пущам сходни фотоси. И освен на девойки само че и на младежи. Бременни, възрастни, дами с по няколко торби в ръцете, едвам се крепят в движещото се метро. И в това време седалките цялостни с бъдещето на тази страна. И мога да ви кажа, че виновността за това е единствено наша, на техните родители... "

" Всеки ден пътувам с детето ми на 4 годинки. Всеки път е по този начин. Стават единствено възрастни баби и дядковци.... едно момиче скоро ми сподели че никой не и е казвал че би трябвало да става на майки с деца - тя знаела единствено че на възрастни би трябвало да прави място!!! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР