Българските граждани знаят всичко, което се случва в страната. Правителството

...
Българските граждани знаят всичко, което се случва в страната. Правителството
Коментари Харесай

Радан Кънев: България ще се определи от вота в неделя, а не от доклада на САЩ

Българските жители знаят всичко, което се случва в страната. Правителството обаче се надяваше, че няма да се чуе от авторитетни интернационалните сътрудници истината. Тя се чува и те влизат в една кръгова защита. Виждам през днешния ден през целия ден, че политици на високи позиции до тролове в обществените мрежи започнаха, както беше резолюцията на Европейския парламент, по този начин и в този момент с отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати за България, да построяват облика на западния зложелател, който желае да прокара джендър идеология, който желае да ни принуди да признаем македонско малцинство. Това разяснява евродепутата Радан Кънев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Отвъд тази лъжлива агитация би трябвало да забележим какво написа в съответния отчет. Както в резолюцията на Европейския парламент, по този начин и в отчета, не написа нищо за македонското малцинство. Пише, че България има систематичен проблем със правосъдните решения по случая с ОМО " Илинден ". Това е проблем на страната и на българската отбрана в Страсбург. Има и втори проблем - систематичен и дълготраен проблем на българската дипломация, която не може да изясни българо-македонските решения на сътрудниците си ", разяснява Кънев.

" Имахме доста тежка битка в европейския парламент да не се допусне резолюцията по присъединителния развой на Северна Македония в Европейския съюз да не се трансформира в антибългарска резолюция. Нашият министър председател, нашето външно министерство не могат да обяснят българската позиция и не могат да обяснят задачите, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР