Българските доставчици на Макдоналдс са десетина, твърдят от компанията ©

...
Българските доставчици на Макдоналдс са десетина, твърдят от компанията ©
Коментари Харесай

"Макдоналдс" афишира сътрудничеството си с "Добрев"

" Българските снабдители на " Макдоналдс " са десетина, настояват от компанията

© Цветелина Белутова
Увеличаване
Преглед на оригинала Автор: Капитал Смаляване

Увеличаване
Преглед на оригинала Автор: Капитал Смаляване

Увеличаване
Преглед на оригинала Автор: Капитал Смаляване
Още по тематиката
Дяволът в сандвича

The Founder е за драмата на индивида, развил " Макдоналдс " до международна верига
21 апр 2017
Производители: Интересът към млечните артикули по стандарт се завръща

От 260 мандри в страната 45 създават по БДС
29 сеп 2016

Веригата за бързо хранене " Макдоналдс " в България обявява съдействието си с българския производител на млечни артикули " Добрев ", като от две седмици в обектите й се оферират два " маестро бургера " (телешки и пилешки) с кашкавал " Добрев ".

Специална рекламна акция на веригата популяризира предложенията като " Гурме прекарване с родни усети ". Макар съдействието сред двете компании да продължава повече от пет години, в този момент за пръв път то се афишира обществено посредством рекламна акция, посочи за " Капитал " Росен Добрев, съсобственик на " Добрев трейд ".

В наклонността

Кулинарията, " гурме " ястията и качествените локални артикули в последните години са в центъра на потребителското внимание, като наклонността не пропуща и България, а доста компании в бранша подчертават върху това в рекламните си акции. В тази посока очевидно е решила да работи и веригата за бързо хранене.

" Очевидно маркетингът на " Макдоналдс " е решил, че е добре да се знае, че се употребяват наши сирена. Явно съгласно компанията сме задоволително забавни за клиентите й. Смятам, че имаме изгода един от различен да се афишираме, че работим дружно ", разяснява Росен Добрев.

От " Макдоналдс " също потвърдиха, че партньорството е от няколко години. " И преди сме работили с артикули на " Добрев ". По наши изследвания българският клиент търси локални артикули, създадени в България от локални снабдители. Сега афишираме съдействието с " Добрев ", с цел да потвърдим, че сме съответстващи на настояването на българските купувачи ", разяснява за " Капитал " Христина Малчевска, маркетинг управител на " Макдоналдс " в България.

Сандвичите са с пушен кашкавал " Добрев " от краве мляко и са единствено за българския пазар. " Кампанията този път е по-дългосрочна, концепцията е двете оферти да се задържат по-дълго в менюто – 3-4 месеца като начало, само че всичко ще зависи от търсенето ", разяснява Росен Добрев. Според него цената от 8.99 лева е привлекателна. По думите му в последните години " Макдоналдс " " прави завой " и пазари " по-интензивно първични материали и материали от локални производители на същински натурални артикули, следвайки международната наклонност за по-здравословно хранене ".

Българските снабдители

" Българските снабдители на " Макдоналдс " са десетина, като един от тях доставя за заведения за хранене на веригата и в други страни ", посочи Христина Малчевска, само че не конкретизира имена. " Критериите, по които ги избираме, са качеството и сигурността. Доставчикът би трябвало да премине тъкмо избран сертификационен развой по стандарти на " Макдоналдс ", разяснява още Малчевска. Фамилия Добрев

Фамилия Добрев отваря мандрата си в с. Драгушиново, Самоков, през 1994 година Стартира като дребна фамилна компания и се развива до известна за потребителите марка млечни артикули, откакто през 2011 година слага началото на лична комерсиална верига, позната на потребителите като " Млекарницата на Добрев ".

Днес обектите на " Добрев " са 10 в София и един в Бургас. В тях се продават мляко и млечни артикули, както и баници, шоколад, салати, качествени салами. Миналата година фамилията влага в съвременна кравеферма край самоковското село Рельово. В нея към този момент се отглеждат 400 млечни крави. Изграждането й затвърждава бизнес тактиката на компанията - затворен цикъл на произвеждане - от фермата с високопродуктивните животни, през мандрата, до личните магазини.

Фамилията работи през две компании - " Добрев трейд ", в която е концентрирано производството и търговията, и " Мистър Чийз ", през която се правят продажбите на сирена на дребно единствено в нашите магазини, посочи Росен Добрев.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР