Български учени създадоха , която помага срещу . Не сме

...
Български учени създадоха , която помага срещу . Не сме
Коментари Харесай

Български учени създадоха хранителна добавка, която помага срещу COVID-19

Български учени сътвориха, която оказва помощ против.
" Не сме изработили хапче-чудо, а хранителна добавка - композиция от 19 съставки, които подкрепят неспецифичния имунитет и понижават възпалението при вируса. " Това изясни пред Нова тв, който взе участие в създаването.
Приятелски кръг взехме решение да създадем нещо за лична приложимост и се разровихме много, направихме значителен разбор на литература за средствата, които могат да оказват помощ за неспецифичния имунитет, изясни той. И повлияват на възпалението, тъй като точно бурното инфектиране при COVID-19 води до неподходящите резултати, добави той. Балансираната реакция на нашия организъм е това, което може да ни помогне при вируса.
Добавката е от април месец в аптечната мрежа. Тя включва дестилат от джинджифил, от хининово дърво, от сладостен корен, селен, цинк - тези неща, които биха могли да имат удобно влияние от позиция на имунитета и съжителството с вируса, изясни проф. Петров.
В тези 8 месеца следя, че на всеки 20 дни се появява хапче-чудо, към този момент има доста такива. Явно залогът е доста огромен и на доста им се желае да основат такова хапче-чудо. Но си дадохме сметка, че за последния век от грипната епидеция 1915 година химико-фармацевтичната промишленост не е напреднала доста по повод лекуването на вирусните болести, разяснява проф. Петров.
 Кантарджиев разгласи по кое време се чака ваксина против COVID-19 Кантарджиев разгласи по кое време се чака ваксина против COVID-19
" Ваксина против COVID-19 ще има скоро. Това ще стане късната есен, през зимата или при започване на идната година. А когато дойде у...

По отношение COVID-19 - по-скоро ще минем към общуване, в сравнение с битка. Вирусите, за разлика от бактериите, са повече към квантовата физика, в сравнение с към живата материя. Чета доста за способи за справяне с вируса и видях, че един от мненията като механизъм за влияние на дейните кислородни типове е, че води до това, че вирусът е по-малко виролентен, понижава неговата дарба да проникне в клетката и по този начин играе роля на.
А живата ваксина е най-ефикасната - вирусът циркулира, допира се до нашия организъм, влиза в контакт с него, не съумява да провокира доста тежки нарушаване и това разрешава на организма ни да провокира деен характерен имунитет.
Вероятно 100-процентова няма да има, тъй като вирусът мутира, счита проф. Петров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР