Български спортисти, ръководители и деятели отправиха специални празнични пожелания към

...
Български спортисти, ръководители и деятели отправиха специални празнични пожелания към
Коментари Харесай

Български спортисти, ръководители и деятели отправиха празнични пожелания към зрителите на БНТ

Български спортисти, ръководители и деятели насочиха специфични празнични пожелания към феновете на Българска национална телевизия.

" Искам да пожелая на всички вас първо и най-важно да сте доста здрави, доста щастливи и в никакъв случай да не се предавате. Имайте фантазии и ги следвайте. Бъдете здрави ", показа президентът на Българската федерация по гимнастика Красимир Дунев.

" Пожелавам им да са здрави, тъй като това е най-важното. Да бъдат доста обичани и да се борят и реализират фантазиите си ", сподели състезателката по художествена гимнастика Боряна Калейн.

" Желая на всички фенове на Българска национална телевизия доста здраве, едно топло посрещане на коледните и новогодишни празници и дано 2024 година да им донесе повече наслада, триумф и примирение ", добави сноубордистът Радослав Янков.

" Искам да пожелая в безусловно всички фамилии една топлота и здраве, което е доста значимо. Пожелавам едни доста приятни празници и всичко най-хубаво за 2024 година ", добави таекуондистка Калина Бояджиева.

" Искам да им пожелая радостни празници и да са живи и здрави. Да не престават да поддържат спорта ", насърчи феновете на Българска национална телевизия треньорът по бокс Петър Лесов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР