Български пощи увеличават броя на пощенските станции които предлагат административни

...
Български пощи увеличават броя на пощенските станции които предлагат административни
Коментари Харесай

Български пощи увеличават броя на пощенските станции

Български пощи усилват броя на пощенските станции които оферират административни услуги. Досега станциите бяха 6, а от 21.09.2022. стават 32. Предлагането е проведено най-вече в пощенски офиси в дребни обитаеми места, с цел да се сътвори улеснение на хората, като им се спести време и средства за пътешестване. Броят на тези офиси ще нараства поетапно до 2025 година

От края на юли до началото на месец септември 2022 година в 6-те пощенски станции са подадени към 200 заявки от жители, които съгласно сезона са най-вече за приемане на помощи за отопление. Предлагането на 39 административни услуги в клонове на сдружението е в осъществяване на Проекта " Дигитална промяна на Български пощи и даване на сложни услуги " в границите на Националния проект за възобновяване и резистентност.

Кръгът на предлаганите административни услуги последователно ще се уголемява, до момента в който обхване всички услуги налични на портала , управляван от Министерство на електронното ръководство.

Информация за пощенските станции и административните услуги, които жителите могат да декларират в границите на пилотния план е оповестена на формалната страница на Български пощи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР