Български лекарски съюз изразява безусловната си подкрепа към д-р Андрей

...
Български лекарски съюз изразява безусловната си подкрепа към д-р Андрей
Коментари Харесай

От БЛС с остра позиция по повод стрелбата срещу психиатър в Бургас

Български лекарски съюз показва безусловната си поддръжка към доктор Андрей Стоянов, който е атакуван, до момента в който извършва професионалните си отговорности.

Това написа в публична позиция от Български лекарски съюз във връзка случая с доктор Андрей Стоянов в Бургас. Публикуваме известието от БЛС без редакторска интервенция:

"На 15.05.2019 година маскиран стрелец е влезнал в кабинета на доктор Андрей Стоянов в Бургас и е разкрил огън с газов револвер, произвеждайки няколко изстрела. По това време доктор Стоянов е обгрижвал пациент, само че за благополучие никой не е потърпевш.

Докога ще поносим да ни наскърбяват, бият, а в този момент и да стрелят против нас????

Многократно сме осъждали всяка форма на експанзия и сме заявявали, че е нужен работещ механизъм, който да отбрани лекарите на работното им място, с цел да може умерено да извършват отговорностите си. Българските лекари настояваме институциите в България, които са ангажирани да оказват дисциплиниращ резултат, да бъдат оптимално строги и безкомпромисни и да не се взимат поради смекчаващите виновността условия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР