Български държавни железници спира част от редовните влакове по най-високата

...
Български държавни железници спира част от редовните влакове по най-високата
Коментари Харесай

Спират временно влакове по маршрута на теснолинейката

Български държавни железници стопира част от постоянните влакове по най-високата жп линия на Балканите - Родопската теснолинейка. С поредност изключително и планово анулирани влакове държавното дружество стартира летния сезон по теснолинейката заради голям брой повреди в преносимия състав, оповестиха от съдружие “За теснолинейката “.

До 13-ти влакове " Марица " Септември-Аврамово-Септември се анулират заради дефицит на механически изправни локомотиви за обслужване на всички влакове по линията. Това значи, че в 10:55 ч. от Септември и в 12:29 от Велинград влакът няма да пътува, както и назад в 14:00 от Аврамово за Септември и в 15:20 ч. от Велинград надолу. Останалите влакове се чака да пътуват, в случай че трите локомотива в придвижване устоят на горещините и цялостните вагони с пасажери.

Освен развалените локомотиви, по които се работи в хранилище Септември, макар неналичието на аварийни елементи, там стои и чисто нов локомотив, който не се движи единствено тъй като още не са му подготвени документите в Изпълнителна организация " Железопътна администрация ". Сред развалените съществено е и първият от осъвременените в " Експрес сервиз " - Русе локомотив, който се надяваме, че е в гаранция и ще бъде поправен по-скоро. Части чака различен локомотив, който е съвсем подготвен след главен ремонт, допълват от сдружението.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР