Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова и партньорът ѝ Валери

...
Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова и партньорът ѝ Валери
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Валери Григоров разкриха как между тях е пламнала искрата ВИДЕО

Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова и сътрудникът ѝ Валери Григоров застанаха пред телевизионна камера за първи път, откогато оповестиха връзката си. В ефира на " На кафе " звездната двойка описа за това по какъв начин е пламнала любовта посред им.

" Случи се по време на работа ", сподели Валери. Двамата се засичат на снимачната площадка на филм с присъединяване на Мария, в който синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева е каскадьор.

" Той е най-хубавото момче на света ", безапелационна е Бакалова.

Двамата участваха на ревю, по време на което на подиума се качиха доста известни дами, изявяващи се в разнообразни поприща. Една от тях беше майката на Валери - Мария Гроздева. 

" Беше ужасно хубаво. Мисля, че дамите би трябвало да бъдат отпразнувани освен през месец март, а всеки Божи ден. Това беше тържество на хубостта, елегантността и триумфа. Всички тези дами са постигнали ужасно доста. Аз обмислям по тибетската система, съгласно която възрастта е без значение. А и възрастта е мъдрост ", разяснява актрисата.

" Много се развълнувах, когато майка ми дефилираше, танцуваше и се забавляваше ", показа Валери.

Относно бъдещите си креативен проекти Бакалова показа, че в идващите месеци ще снима в Будапеща и в Канада, след което отпътува за Луизиана.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР