Българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев може да

...
Българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев може да
Коментари Харесай

Кобрата може да се бие с Тайсън Фюри през есента на 2019-а

Българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев може да се изправи против един от топбойците в дивизията - Тайсън Фюри, през есента на тази година. Това е съобщил промоутърът на британеца и българина - Боб Аръм, написа Sportlive.bg.
Боят ще се състои в Съединени американски щати, при изискване че чуването на Пулев пред Калифорнийската атлетическа комисия по случая с целувката на Джени Суши мине без съществени последствия за софиянеца.
Фюри ще се бие още веднъж с Дионтей Уайлдър най-рано след година, признали от " Топ Ранк ". И той, и организацията желаят мач през есента против някой от елитните противници. Пулев дава отговор на критериите и е част от същата тази организация. Освен Пулев другите два вероятни разновидността пред Циганския крал за идната му борба са другите боксьори на " Топ Ранк " Оскар Ривас и Брайънт Дженингс.
Фюри публично се завръща на кръга на 15 юни, когато ще се бие в Лас Вегас против германеца Том Шварц. А за какво " Топ Ранк " не би желала да провежда мач Пулев - Фюри вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР