Българската звезда Мария Бакалова гостува в легендарното шоу на Елън

...
Българската звезда Мария Бакалова гостува в легендарното шоу на Елън
Коментари Харесай

Мария Бакалова в легендарно шоу: Успехът ми дава надежди на много българи

 Българската звезда Мария Бакалова гостува в именитото шоу на Елън Дедженерис. Въпреки че присъединяване ѝ беше онлайн, в формалния си профил надарената българка написа, че това е сбъдната фантазия за нея.

" Елън, ти си легенда! За мен беше сбъдната фантазия да се срещна персонално с индивида, който е един от най-големите ми идоли! Като младеж гледах шоуто ти всяка вечер! Благодаря ти за поканата, диалогът с теб беше същинско ентусиазъм! ", написа в обществената мрежа Мария Бакалова.

По време на диалога Елън Дедженерис я попита по какъв начин се усеща като първата българска актриса с номинация за " Златен глобус " и голям триумф измежду холивудската колегия.

" Това е най-голямата ми наслада. Защото дава вяра на доста българи и въобще на хората от Балканите, от Източна Европа. Те виждат, че фантазиите могат да се сбъдват, че всичко това е допустимо! ", отговори Мария Бакалова.

Младата ни звезда получи и комплимент от самата водеща, която призна, че е неин почитател.

" Поздравления за всички твои номинации. Ти си толкоз смела, ролята ти изисква доста импровизация, а ти си се посветила напълно на това! Хората споделят, че ще спечелиш " Оскар " за този филм ", съобщи Дедженерис.

Бакалова призна, че признанието, което получава след ролята си в " Борат " 2, е най-големият подарък за нея.

" Затова съм толкоз задоволена от нещата, които се случват, всичко, което желаеме, е да бъдем видяни ", показа надарената актриса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР