Българската VR игра Heroes Vr ще бъде представена в рамките

...
Българската VR игра Heroes Vr ще бъде представена в рамките
Коментари Харесай

Експерти съветват как да използваме VR технологиите в PR и маркетинг сферата

Българската VR игра Heroes Vr ще бъде показана в границите на VR Multiverse in Marketing&PR

Една от първите VR игри в България – Heroes Vr ще бъде показана в границите на събитието VR Multiverse in Marketing&PR, което ще се организира на 4 декември 2017 от 19 ч. В Beer&Co Bar (Бул. „ Васил Левски “50).

Събитието е отдадено на VR технологиите и тяхното практическо приложение в маркетинга и рекламата. Неговата цел е да показа примерни за сполучливо потребление на виртуална действителност в разнообразни маркетинг и PR акции, както и при образуване на събития. В рамките на VR Multiverse ще се приказва за създаване на маркетинг/ПР тактики и тактики, основани на технологиите за виртуални действителности, както и главните преимуществата на VR за маркетинг и ПР.

Специален посетител на събитието е основателят на играта Heroes Vr Кристиян Игнатов, който ще опише за процесът и провокациите при създаване на VR игри и спецификите на сходен вид проложения. Кристиян има дълготраен опит в разработка на мобилни и web приложения и програмен продукт за виртуална действителност.

Във втората част на събитието Антон Белев – Bloody от екипа на Digital Multiverse, компания с дълготраен опит в областта на VR технологиите и сполучливи планове за огромни клиенти на българския и интернационалния пазар, ще насочи вниманието към практическото потребление на VR в рекламния бизнес и опциите на тази технология, която става все по-популярна за компании от разнообразни сфери на бизнеса.

В края на събитието VR Multiverse in Marketing&PR публиката ще има опция да тества играта Heroes Vr, както и няколко забавни приложения за виртуална действителност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР