Българската волейболна федерация очевидно иска да отстрани Силвано Пранди от

...
Българската волейболна федерация очевидно иска да отстрани Силвано Пранди от
Коментари Харесай

Волейболна легенда : Оставете Пранди!

Българската волейболна федерация явно желае да в профил Силвано Пранди от поста старши-треньор на държавния ни отбор.

Легендата на българския волейбол Владимир Николов  обаче поддържа италианеца и иска специалистът да продължи да работи с мъжкия народен тим. Ето какво показа той пред БНР:

" В интервала, в който се намира България - временен, стартира нов олимпийски цикъл, има нужда от нови лица, таман Силвано Пранди е индивидът, който може да го реализира.

През 2009 година хората, които за първи път попаднаха под негово управление, бяха близнаците Братоеви, Виктор Йосифов, Слави Гоцев, Теодор Тодоров. Сега под негово управление в тима стартира Мартин Атанасов. Той наложи Алекс Грозданов.

Сеганов към този момент играе от самото начало, т.е., той има усет. Знае по какъв начин да развива млади играчи. Според мен в този интервал той е точният човек за националния тим ", сподели Николов.

Той разяснява и отдръпването от националния тим на Теодор Салпаров и Виктор Йосифов.

" Искам да им пожелая триумф в оставащото им време от кариерата и да ги поздравя за добре свършената работа. Теди изключително, споделям изключително, тъй като с него съм от 2003 година до 2015 година. Това са 12 сезона, в които сме делили всичко.

Вики се включи в тима през 2009 година, стремително с трето място на европейското състезание и с премия за най-хубав блокиращ и от този момент е непроменяемо в тима. Винаги, в най-тежките моменти, е давал най-хубавото от себе си ", приключи някогашният капитан на " лъвовете ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР