Българската тенисистка Изабелла Шиникова продължава с отличното си представяне на

...
Българската тенисистка Изабелла Шиникова продължава с отличното си представяне на
Коментари Харесай

Страхотна Изабелла Шиникова постигна нова победа и ще играе финал в Порто

Българската тенисистка Изабелла Шиникова продължава с отличното си показване на шампионата на сингъл, който се организира на твърди кортове в Порто, Португалия с награден фонд от 40 хиляди $, откакто записа петата си поредна победа и по този начин се класира за огромния край.

На полуфиналите третата ни ракета в дамския тенис надигра лидерката в схемата от Нидерландия Ариане Хартоно в два сета - 6:2, 6:4 за 1 час и 15 минути игра.

Мачът стартира чудесно за Шиникова, която проби още в откриващия гейм на срещата, а малко по-късно в границите на първия сет още веднъж взе подаването на съперничката си, с цел да поведе с 4:1 и без проблеми да затвори частта с 6:2.

Във втората българката още веднъж реализира пробив за 3:2, само че този път Хартоно реагира и изравни за 4:4. Още в идващия гейм обаче Изабелла още веднъж завоюва подаването на нидерландката, а по-късно на собствен сервис постави точка на разногласието още при първия си мачбол.

По този метод в неделния ден Изабелла Шиникова ще играе за своята купа №24 на сингъл при дамите от шампионата на ITF и втора от началото на годината след тази в Монастир, Тунис през месец март.

В разногласието за трофея българката ще се изправи против победителката от другия полуфинал, в който една против друга се изправят някогашната №10 в света Кристина Младенович от Франция и Арина Родионова от Австралия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР