Българската търговско-промишлена палата и Министерството на икономиката на България обявиха

...
Българската търговско-промишлена палата и Министерството на икономиката на България обявиха
Коментари Харесай

Службата ни по търговско-икономически въпроси в Румъния е най-успешната през 2018 г.

Българската търговско-промишлена палата и Министерството на стопанската система на България оповестиха службата на страната ни по търговско-икономически въпроси в Румъния за най-добре представилата се през 2018 година. Тя бе отличена за заслуги към развиването на двустранните търговско-икономическите връзки, за принос за увеличението на българския експорт и непознатите вложения у нас.

Второ и трето място в деветата годишна гала по награждаване на най-успешните служби по търговско-икономически въпроси заеха надлежно службите в Германия и Русия. Наградите се организарат взаимно с Българската комерсиално промишлена палата. Главният секретар на Министерството на стопанската система Владимир Туджаров означи, че северната ни съседка е един от най-големите търговско-икономически сътрудници на страната ни. Почетен диплом получиха службата по търговско-икономически въпроси в Канада, Полша и Съединени американски щати.

Туджаров посочи, че премиите са самопризнание за сполучливата работа на чиновниците в службите по търговско-икономически въпроси в посока поддръжка на българския бизнес за осъществяване отвън границите на България, както и популяризирането на страната ни като атрактивна капиталова и туристическа дестинация, съобщи пресцентърът на Министерството на стопанската система. На церемонията участваха ръководителят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, изпълнителните шефове на Българската организация за вложения Стамен Янев и на Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия – Бойко Таков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР