Българската ракета Григор Димитров блесна не само на корта, но

...
Българската ракета Григор Димитров блесна не само на корта, но
Коментари Харесай

Гришо Се Появи С Важна Леличка На Седмицата На Модата В Ню Йорк

Българската ракета Григор Димитров блесна освен на корта, само че и на откриването на Седмицата на модата в Ню Йорк. На стилното шоу на Том Форд Гришо е доведен от тенисистката Серина Уилямс, с която идват усмихнати и на разположение. Двамата даже театралничат за фотоси с журналиста Дерек Бласбърг.

„ Серина докара Григор, който в никакъв случай не бях виждал отвън корта, и, уау, той има жанр “, написа Дерек.

По време на ревютата на мъжкия бранд Димитров е съпроводен от кралицата на модата – емблематичната основна редакторка на стилната библия “Вог” Ана Уинтур. Двамата седнаха един до различен на първи ред, където деликатно наблюдаваха новите трендове в мъжката мода. От събитието Димитров показа фотоси с Уинтур, на които двамата са усмихнати. „ Най-страхотната среща! “, написа Григор за фрагментите с Уинтур, с която прекара цялата вечер.

Григор демонстрира, че схваща освен от тенис, а има и изискан усет и мнение за модата. За ревюто Гришо, който неведнъж е признаван за фешън икона, заложи на сатенен кафяв панталон, боти в същия цвят, спортно яке и черна блуза, цитира „ България Днес “. Впечатление вършат и десетките сребърни гривни и пръстен, окичени по ръцете му. Двамата с Ана се познават от дълго време. Дългогодишната шефка на “Вог” е огромен обожател на тениса, като преди дни беше видяна на ложите на “US Оупън”, където въодушевено поддържаше българина против противника му Медведев.

През 2014 година тя даже го включи с фотосесия в септемврийския брой на списанието. Заигравката на Григор с модата е от дълги години, като даже е обявяван за най-стилния тенисист от списание GQ.

Любопитен факт е, че по същото време експоловинката на нашенеца, Никол Шерцингер, също е в Ню Йорк и посещава стилната седмица, само че съзнателно избира дефилета, на които няма да се сблъска с Григор “.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР