Българската ракета Григор Димитров блесна не само на корта, но

...
Българската ракета Григор Димитров блесна не само на корта, но
Коментари Харесай

Гришо пристигна със Серина, но пък омая шефката на „Вог“! С Ана Уинтур изгледаха заедно ревютата в седмицата на модата в Ню Йорк

Българската ракета Григор Димитров блесна освен на корта, само че и на откриването на Седмицата на модата в Ню Йорк, разбра HotArena.

На стилното шоу на Том Форд Гришо е доведен от тенисистката Серина Уилямс, с която идват усмихнати и на разположение. Двамата даже театралничат за фотоси с журналиста Дерек Бласбърг.

Серина докара Григор, който в никакъв случай не бях виждал отвън корта, и, уау, той има жанр “, написа Дерек, цитира „ България Днес “.

По време на ревютата на мъжкия бранд Димитров е съпроводен от кралицата на модата - емблематичната основна редакторка на стилната библия " Вог " Ана Уинтур. Двамата седнаха един до различен на първи ред, където деликатно наблюдаваха новите трендове в мъжката мода. От събитието Димитров показа фотоси с Уинтур, на които двамата са усмихнати. „ Най-страхотната среща! “, написа Григор за фрагментите с Уинтур, с която прекара цялата вечер.

Григор демонстрира, че схваща освен от тенис, а има и изискан усет и мнение за модата. За ревюто Гришо, който неведнъж е признаван за фешън икона, заложи на сатенен кафяв панталон, боти в същия цвят, спортно яке и черна блуза . Впечатление вършат и десетките сребърни гривни и пръстен, окичени по ръцете му. Двамата с Ана се познават от дълго време. Дългогодишната шефка на " Вог " е огромен обожател на тениса, като преди дни беше видяна на ложите на " US Оупън ", където въодушевено поддържаше българина против противника му Медведев.

През 2014 година тя даже го включи с фотосесия в септемврийския брой на списанието. Заигравката на Григор с модата е от дълги години, като даже е обявяван за най-стилния тенисист от списание GQ.

Любопитен факт е, че по същото време експоловинката на нашенеца, Никол Шерцингер, също е в Ню Йорк и посещава стилната седмица, само че съзнателно избира дефилета, на които няма да се сблъска с Григор “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР