Българската представителка на Евровизия 2020 - Виктория Георгиева, ще вземе

...
Българската представителка на Евровизия 2020 - Виктория Георгиева, ще вземе
Коментари Харесай

Виктория Георгиева пее на втория полуфинал на Евровизия 2020

Българската представителка на " Евровизия 2020 " - Виктория Георгиева, ще вземе присъединяване във втория полуфинал на състезанието, който ще се организира на 14 май. Това стана ясно след блестящата гала по тегленето на жребия за разпределение на страните в двете първи вечери на музикалната конкуренция.

Виктория ще излезе на една сцена с изпълнителите на Австрия, Молдова, Полша, Сан Марино, Сърбия, Исландия, Чехия, Гърция, Естония, Дания, Швейцария, Финландия, Армения, Латвия, Грузия, Португалия и Албания.

Само 10 от 18-те страни ще имат опцията да се класират за огромния край на " Евровизия 2020 " на 16 май и да се борят за успеха в най-престижното музикално шоу в Европа. Българите, живеещи в тези страни, също ще имат опция да поддържат Виктория. Във втория полуфинал своя глас за страната ни ще могат да дадат и живеещите в Испания, Англия и Франция.

В края на януари завършиха и музикалните лагери в София и Лондон за основаване на българската ария за " Евровизия 2020 ". През февруари следва да бъде сниман клипът към композицията, а през март ще се състои премиерата й.

Двата полуфинала и огромният край на " Евровизия 2020 " ще бъдат излъчени онлайн по БНТ1 на 12, 14 и 16 май от 22 ч.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР