Българската общественост не е доволна от работата на Парламента. Ако

...
Българската общественост не е доволна от работата на Парламента. Ако
Коментари Харесай

Румен Гечев с горещ коментар за инфлацията, бюджета и третия мандат

Българската общност не е удовлетворена от работата на Парламента. Ако мнението на Промяната е, че ние не сме им сътрудник, то те не желаят да има държавно управление и те желаят да отидем на избори. Това съобщи Румен Гечев от в ефира на Нова телевизия.

Той бе безапелационен, че те няма да трансформират решението си за хартиената бюлетина.

" Ние сме изпратени в Народно събрание, с цел да търсим и да намираме решения за българския народ. Ние ще продължим да поставяме старания, тъй като най-важната задача е да имаме бюджет ", изясни той.

" Проблемът е, че Служебният кабинет не извършва законите на България, най-късно на 31 ноември би трябвало да бъде внесе бюджета. Попитали сме за какво не се внася бюджет, откакто те оповестиха, че имат три разновидността и са изчислявали инфлацията. Измиване на ръцете е да се удължи бюджета. Нашата задача е да се покрие инфлацията и 2-3% над нея да са приходите ", изясни още проф. Гечев.

По-висока инфлация от междинната за Европа е рискова за хората с ниски приходи в България, безапелационен е той.

Що се отнася до третия мандат, той съобщи, че те ще вземат участие, в случай че се запазят техните точки, които са дали обещание на гласоподавателите си. Попитан дали биха били в коалиция с ГЕРБ да речем през мандат на Стефан Янев, той отговори, че да.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР