Българската независима енергийна борса ЕАД ще представи утре търговската платформа

...
Българската независима енергийна борса ЕАД ще представи утре търговската платформа
Коментари Харесай

Енергийната борса ще представи платформата "В рамките на деня"

Българската самостоятелна енергийна борса " ЕАД ще показа на следващия ден комерсиалната платформа " В рамките на деня "
Ще бъде образно демонстрирано действието на новата борсова платформа " В рамките на деня ", ще бъдат показани преимуществата от въвеждането й, както и периодите за регистрация на комерсиалните участници, заяви пресцентърът на Министерството на енергетиката.
Българската енергийна борса стартира работа през януари 2016 година по схемата за търговия ден напред. Втората стъпка беше построяването на платформа за дълготрайни контракти, а търговията в границите на деня е най-новата опция.Благодарение на нея на борсата ще могат да излизат и производители на електрическа енергия от възобновими източници, които мъчно могат да предвиждат своето произвеждане с ден напред.
На представянето ще участват министърът на енергетиката Теменужка Петкова, ръководителят на комисията заенергийно и водно контролиране Иван Иванов, изпълнителните шефове на " Български енергиен холдинг " Петьо Иванов и на Българска самостоятелна енергийна борса Константин Константинов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР