„Българската нация е основният ми приоритет, в момента има твърде

...
„Българската нация е основният ми приоритет, в момента има твърде
Коментари Харесай

Горан Благоев: Избрах политиката, защото не виждах смисъл в това, което правя

„ Българската нация е главният ми приоритет, сега има прекалено много проблеми за решение – и опазване на здравето, и енергетика “. Това съобщи в „ Тази заран “ Горан Благоев, претендент за президент от Коалиция „ Национално обединяване на десницата “, в която влизат „ Републиканци за България “ и КОД.

По думите му президентът би трябвало да задава дневния ред в обществото, да има куража да бъде водач и да взима точни решения.

„ Един президент би трябвало да излезе и да приказва от името на пострадалите и да упорства пред виновните институции – Парламент и Министерски съвет да взимат най-точните решения “, добави Благоев.
Той напомни, че е един от учредителите на „ Републиканци за България “, чийто ръководител е Цветан Цветанов. Обясни, че кандидатурата му е издигната от структурите на обединението след вътрешни разисквания.

Ивелина Колева Георгиева – Стойнова е претендентът му за вицепрезидент. „ Запознахме се 2-3 седмици преди формалното ни номиниране. Сработваме се доста добре, това може да се види от интервютата и участията ни “, добави претендентът за държавен глава.
Благоев изясни, че решил да размени публицистиката с политиката, тъй като все по-малко виждал смисъл в това, което прави. „ В България свеждаме публицистиката до слугинаж, споделям го с огромна болежка. Искам да работя за смяна на медийния климат в България “, добави той.

Кандидатът за президент съобщи, че главната му цел е да отстрани бедността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР