Българската мега звезда Азис направи съвместен дует с хърватската легенда

...
Българската мега звезда Азис направи съвместен дует с хърватската легенда
Коментари Харесай

Балкански хит: Азис и Северина избухнаха с нов музикален проект

Българската мега звезда Азис направи взаимен дует с хърватската легенда Северина Вукович. „ Липсваш ми “ несъмнено ще е най-големият шлагер през идващите топли месеци. По заглавието песента наподобява доста сантиментална, само че в действителност е цялостна с бързи ритми. Сръбската певица побърза да се похвали още преди премиерата, качвайки малко промо на видеото към плана в обществените мрежи. Азис също показа фрагменти от фотосите към видеото в своя Instagram.

Виж още: Топ 6: Най-сексапилните футболни съпруги, за които всички приказват

Последователи заливат балканските звезди с мнения за новия шлагер, който несъмнено им се харесва. Колаборацията е посрещната в действителност с огромен интерес от почитателите и на двамата. 

„ Звънливият глас на Азис е турбо бустер за всяка ария. Рейтингът на песента с негово присъединяване е минимум x2. Азис е кралят на поп-фолка освен на България, а и на Балканите “ – споделя огромен почитател на артиста у нас. 

Северина е поп певица, само че несъмнено стилът ѝ има разнообразни въздействия. Занапред току виж се родят още доста дуетни шлагери сред двете топ селебритата на Балканите. 

Виж още: Като две капки вода: Ивка Бейбе и Цвети на Криско - като близначки!

Изображение: https://www.instagram.com/azis_online_new/, https://www.instagram.com/severina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР