Българската легенда на Барселона Христо Стоичков винаги е изказвал мнението

...
Българската легенда на Барселона Христо Стоичков винаги е изказвал мнението
Коментари Харесай

Стоичков подкрепи референдума за независима Каталуния

Българската легенда на " Барселона " Христо Стоичков постоянно е изказвал мнението си за самостоятелна Каталуния и не пропусна да изкаже поддръжката си към локалните управляващи към смачкания от държавното управление референдум.

Камата насочи гнева си към вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария, която съгласно него има голяма роля за насилието, упражнено към елементарните хора в деня на референдума - 1 октомври, заяви Gong.bg.

Той изиска оставката на испанския вицепремиер и разгласи дейностите на държавното управление за " срамни ". Стоичков употребява като естрада мексиканската телевизия " Унивижън ", за която работи. Той се появи във видеото с каталунския байрак на ръката си.

" Дядото на Сорая Саенс де Сантамария е почитател на Франко, татко? е почитател на Франко, самата тя е почитател на Франко, несъмнено и синът? ще е подобен. Точно тя ли ще споделя какво би трябвало да вършим? Трябва да си подаде оставката, тъй като не можеш да пращаш полицията да бие почтени хора. Обръщам се към държавното управление на Испания - вие сте цялостен позор! Точно по тази причина ще бъдете там, където би трябвало да бъдете - отделени от света ", съобщи Стоичков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР