Българската красавица с гръцки произход Мария-Йоана Минас, и моделка в

...
Българската красавица с гръцки произход Мария-Йоана Минас, и моделка в
Коментари Харесай

Моделка с гръцки произход се хвали: Няма Николета, няма Златки, аз съм НАЙ-КРАСИВАТА

Българската хубавица с гръцки генезис Мария-Йоана Минас, и моделка в една от най-елитните организации на пазара, надмина всички родни плеймейтки и моделки с естествената си хубост, твърди неизвестен адресант в сигнал до HotArena.

Наскоро в обществените мрежи се появиха фрагменти на мадамата, разкриващи невероятното й изящество, а несъмнено - те незабавно събраха хиляди лайкове от много елит звезди. За този " факт " ни осведоми неидентифициран адресант, който нищо чудно да е и самата Мария, което в случай че е по този начин, значи се бори за малко безвъзмездна реклама и 5-минутна популярност. 

В писмото написа още, че кандидатите й били безчет и е доста забавно да се наблюдава кой от всичките тя ще избере.

Преди време Мария-Йоана стана за смях, след като сигнал до HotArena я издаде, че в инстаграм профила на моделката има подправени, компрометиращи фотоси на дарове, оказващи се не от мачо в живота й ,  а гепени наготово от чичо Google. В жалките си опити да провокира злоба, Минас стана за смях.

Оттогава профилът й е с стеснен достъп.

Днес тя става не по-малко за смях в средите. Девойката се самоопределяла като по-красива жена от топ плеймейтките ни за всички времена. Николета и Златките й не можели да се мерят по красота с нея, счита русокоската.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР