Българската конфедерация по кикбокс и муай тай ще награди своите

...
Българската конфедерация по кикбокс и муай тай ще награди своите
Коментари Харесай

Българската конфедерация по кикбокс и муай тай ще награди най-добрите бойци

Българската конфедерация по кикбокс и муай тай ще награди своите най-хубави състезатели за 2017 година. Това ще се случи на коктейл в зала " Родина ", на стадион " Васил Левски ". Ще има и конференция, на която ще бъде показано новото управление на конфедерацията.

През последните четири години развиването на българската организация, администрираща едни от най-атрактивните бойни спортове в международен мащаб: кикбокс и муай тай, бележи дълготраен напредък.

Това е очевидно освен от броя на интернационалните оценки, извоювани от нашите национали на аматьорско равнище, само че и от изключителния интерес към нашите бойци, от страна на одобрени професионални вериги, написа boec.bg. За спортните достижения на страната ни главен принос имат всички клубове, треньори - персонални и национални и главно Министерството на младежта и спорта, което обезпечава качествената подготовка и присъединяване на състезателите ни на интернационалния кръг.

 Даниел Илиев пред ТОПСПОРТ: От сърце благодаря на всички, които ме поддържаха в
Даниел Илиев пред ТОПСПОРТ: От сърце благодаря на всички, които ме поддържаха в " Арена Армеец "

" На Деян Топалски може би аз съм му по-интересен, в сравнение с ми е той на мен "

По време на церемонията по награждаването на 10-те най-изявени състезатели по кикбокс и муай тай за 2017 година ще бъдат отличени водещите ни бойци, като ще бъдат показани пред аудиторията и достиженията им досега.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР