Българскaта компания еfbet получи зелена светлина за навлизане на пазара

...
Българскaта компания еfbet получи зелена светлина за навлизане на пазара
Коментари Харесай

Efbet навлиза на пазара за спортни залози и казина в Италия

Българскaта компания еfbet получи зелена светлина за нахлуване на пазара за спортни залози и казина на територията на Италия от локалния държавен регулатор на хазарта (AAMS), оповестяват медиите в Западна Европа. Това е единствено последната част от тактиката за разширение на еfbet, който е водещ букмейкър и притежател на казина в България, към този момент получил лиценз за Румъния, Сърбия и Испания.

След като подписа формалните документи по лицензирането за Италия предишния петък (17 октомври), еfbet към този момент има 10 месеца, с цел да извърши техническите условия, избрани от AAMS, с цел да стартира да реализира своята активност. Въпреки това компанията си е сложила по-амбициозна цел от този десетмесечен период. Според Боян Найденов, съосновател на еfbet и действен шеф на компанията, екипът – с поддръжката на своите външни сътрудници, работи за слагане на начало до края на първото тримесечие на 2020 година.

Найденов, който основава фамилния бизнес през 2006 година дружно с брат си Цветомир и татко си Стефан, прибавя: "Ние сме разчувствани от опцията да навлезем на италианския пазар, аудиторията на който се счита за една от най-страстните в региона на спорта и игрите ".

"След като сполучливо стартирахме на други интернационалните пазари, като този в Румъния, сме уверени да се мерим с останалите огромни марки в сектора ".

"Нашата компания има потвърден опит в предлагането на артикул с платформа за чудесно потребителско преживяване, атрактивни коефициенти, предлагани от личния ни екип за търговия и ръководство на риска, стратегия за преданост, бърза верификация и погашение на облаги. Всичко това в композиция с нашия сръчен и локален метод ще бъдат основните фактори за триумф, на които разчитаме ".

Според английското издание SBC News, което в началото популяризира новината за efbet, това са бурни 12 месеца за бурни 12 месеца за италианския
хазартен пазар. Значителното нарастване на налозите за спортните залагания – както онлайн, по този начин и на дребно – беше последвано от потвърждаване на общата възбрана за рекламиране на хазартни игри, в действие от този юли, преди новото държавно управление на страната да показа нови проекти за въвеждане на по-строги закони за обработка на заплащанията при започване на този месец.

еfbet поддържа тези последни закони, които откакто бъдат признати, ще забранят на италианските банки да обработват всевъзможни транзакции, свързани с неоторизирани
хазартни оператори, тъй като това ще им помогне да изпъкнат против конкуренцията от "сивия бранш ".

(платено съобщение)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР