Българската кикбокс звезда Стоян Копривленски се завърна с успех на

...
Българската кикбокс звезда Стоян Копривленски се завърна с успех на
Коментари Харесай

Голяма победа: Стоян Копривленски победи Мохамед Ярая с ТКО

Българската кикбокс звезда Стоян Копривленски се завърна с триумф на кръга на най-престижната кикбокс верига в света Glory. Той реализира победа над извънредно рисковия и умел противник от Мароко Мохамед Ярая в среща от леката категория на събитието под №66 във френската столица Париж. Двубоят беше преустановен в края на третия рунд от рефера, откакто бургазлията отвори дълбока аркада на своя противник. Копривленски, който през днешния ден чества своя 25-и рожден ден, водеше безапелационно по всички индикатори преди прекратяването на мача и успеха по този начин или другояче щеше да отиде на сметката му.

Първият рунд стартира с мощен пуш кик на българина, а по-късно Копривленски нанесе и мощно кроше на Мохамед Ярая. В края на рунда мароканецът получи три забележки за нарушение на разпоредбите, а във финалните секунди Копривленски съумя да разкървави носа на противника си. В последна сметка реферите отсъдиха 3-2 за българина. Вторият рунд стартира зле за мароканеца, който се озова на пода, с цел да прати на собствен ред българина по-късно там.. Мароканецът пусна мощно дясно кроше, само че не разклати българина. В края на рунда Копривленски нанесе удар в тила на мароканеца, който не беше позволен и получи забележка. В третия рунд Ярая атукаваше гневно левия крайник на българина, само че по-малко от минута преди края българинът му отвори дълбока аркада с ритник и мачът беше преустановен. Мароканецът реагира доста прочувствено и искаше да продължи, само че трябваше да се помири. Така Стоян Копривленски записа 4-ата си победа в влиятелната верига по кикбокс и общо 11-а в кариерата. Успехът на българина е безусловно подобаващ, защото статистиката сподели, че е водил във всички индикатори преди прекратяването на мача.

" Благодаря на всички, които пристигнаха да ме поддържат. Мохамед е мощен противник, само че реферът знае най-добре по кое време да приключи мача. Ако от " Глори " мислят, че заслужавам мач за купата, дано ми дадат. Ако не - то най-малко идващ конкурент ", разяснява Копривленски, който беше бурно освиркан от феновете на Ярая. >Евроком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР