Българската кандидатура се радва на сериозна подкрепа от най-високо ниво

...
Българската кандидатура се радва на сериозна подкрепа от най-високо ниво
Коментари Харесай

Министър Кралев: Кандидатурата ни за младежките Олимпийски игри се радва на сериозна подкрепа в МОК

Българската кандидатура се радва на сериозна поддръжка от най-високо равнище в МОК. Мисията е допустима и има смисъл да продължаваме да работим за подготовка на една сполучлива кандидатура на България за хазаин на Зимните юношески олимпийски игри през 2024. Това съобщи министърът на младежта и спорта Красен Кралев след среща в Буенос Айрес с президента на Международния олимпийски комитет Томас Бах.

Министър Кралев, президентът на БОК Стефка Костадинова, вицепрезидентът на БОК Любомир Ганев, генералният секретар на БОК Белчо Горанов и шефът на дирекция Европейски стратегии, планове и интернационално съдействие в ММС Виктория Славкова имаха едночасова среща с техническия екип на МОК, който ще ни съветва при подготвянето на кандидатурата на България за хазаин на Зимните юношески олимпийски игри през 2024 година След това Кралев и Стефка Костадинова бяха признати от президента на МОК Томас Бах, с който продължиха диалозите, стартирани в София през септември.

 Иван Василев: Бойко Борисов и министър Кралев направиха доста за футбола в България
Иван Василев: Бойко Борисов и министър Кралев направиха доста за футбола в България

" Аз мога единствено да им благодаря "

Делегацията ни организира и работна среща с управлението на Международната федерация по ски (ФИС), на която участваха и членове на организационния комитет на Зимните юношески олимпийски игри през 2020, които ще се проведат в Лозана, Швейцария.

Министър Кралев организира и дълга среща с генералния шеф на МОК Кристоф Де Кепер и вицепрезидента на МОК проф. Угюр Ерденер. От срещите стана ясно още, че бюджетът за оперативните разноски за провеждането на Игрите възлиза сред 30 и 40 милиона евро.

 Снимка 382940
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР