Българската и световна прима на оперната сцена Райна Кабаиванска коментира

...
Българската и световна прима на оперната сцена Райна Кабаиванска коментира
Коментари Харесай

Великата Кабаиванска изригна срещу Радев

Българската и международна прима на оперната сцена Райна Кабаиванска разяснява възмутена митингите у нас и държанието на президента Румен Радев, което съгласно нея не е редно. Тя е следила конфликтите от вечерта на 2 септември, когато млади мъже хвърляха бомби против служителите на реда.

“Видях проведена хулиганска навалица, която искаше гибелта на служителите на реда. Това много ме шокира. Полицаите са държавни служители, не са врагове. Не можеш да искаш да ги убиеш. Не знам коя страна има право, само че това доста ме трогна - тази ненавист към хора, които са наши братя. Защо толкоз ненавист? ", реагира златното сопрано, което разнася десетилетия славата на родината по света.

" И друго - в случай че си президент, не си ли надпартиен президент. Това във всички конституции е основата за един президент. А тук видях президент, който е от едната страна. Това е, което ме шокира от едно гледане на българската телевизия ", съобщи още Райна Кабаиванска по адрес на Румен Радев в изявление за БНР. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР