Българската гражданка Иванка Колева е арестувана в американския град Гилбърт,

...
Българската гражданка Иванка Колева е арестувана в американския град Гилбърт,
Коментари Харесай

Българка е задържана като заподозряна за жестокото убийство на съпруга си в САЩ

Българската гражданка Иванка Колева е задържана в американския град Гилбърт, щата Аризона, за бруталното ликвидиране на своя брачен партньор – 49-годишният Стефан Колев . Според информация от локалната телевизия „ Arizona Family “ 51-годишната жена е умъртвила брачна половинка си, като го е намушкала , застреляла , след това е опаковала тялото със стреч и го е скрила под фамилното легло.

Около 16:00 часа на 22 ноември  полицейски чиновници са направили инспекция в дома на фамилията в Гилбърт след сигнал за закононарушението . Униформените са разкрили Колев с признаци на разложение . По натрупа са открити огнестрелни рани и пронизване в региона на слабините . На мястото на престъплението са установени „ явни старания за разчистване на мястото на престъплението “. По стената е имало следи от кръв, а на вратата на спалнята са се виждали дупки от патрони, предава „ Фокус “.

До медията са достигнали мощно редактирани правосъдни документи. В тях е посочено по какъв начин детективите са свързали Иванка Колева с закононарушението . Според тях дни по-рано Колева се е обадила на фамилен другар , с цел да заяви, че мъжът ѝ е „ напуснал фамилията им “ и има потребност от помощ , с цел да се грижи за децата си – 21-годишен наследник и 14-годишно момиче . Видеонаблюдение обаче демонстрира, че той е бил жив единствено часове преди този момент. Твърди се, че по-късно Колева се е настанила в няколко стаи в „ Hilton Garden Inn “ в Темпе.

На идващия ден, откакто не е видял майка си известно време, синът на фамилията е съобщил на сестра си , че майка им е споделила да не върви в къщата без полиция . След това в понеделник следобяд, Колева е приета в болница в следствие от злополука. Твърди се, че в болничното заведение тя е направила „ самоубийствени “ изказвания. Същата вечер някой я докладвал като изчезнало лице, което се е „ държало истерично “ и е в несъответстващо положение .

Разследващите са разкрили револвер , платен от оръжеен магазин по-рано през ноември, в автомобила на Колева, който е бил в автоморга след произшествието. Българката е задържана в понеделник в болница в Чандлър по обвинявания в ликвидиране втора степен. Тя е арестувана против гаранция от 1 милион $.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР