Българската федерация по волейбол стартира кампания, с която да подпомогне

...
Българската федерация по волейбол стартира кампания, с която да подпомогне
Коментари Харесай

БФВолейбол с инициатива в подкрепа на Българската Коледа

Българската федерация по волейбол започва акция, с която да подкрепи и способства за най-благородната благотворителна самодейност у нас – " Българската Коледа ", която е под патронажа на Президента на Република България! Сега всеки дарил сумата от най-малко 10 лева в интерес на българските деца в потребност ще може да стане собственик на неповторим и основан особено за случая афиш с Българския народен тим по волейбол (мъже) или с някой от неговите любимци играещи в тима.

Избора е всред 15 разнообразни типа плакати, които всеки може да прегледа на особено основаната за самодейността секция на интернет страницата на БФВ. Селекционерът на отбора Пламен Константинов и всички момчета от националния отбор с наслада и голям възторг одобриха концепцията и предоставиха лицата си за нейното осъществяване! Вие, великите български почитатели на волейбола постоянно сте били седмият състезател в тима и неведнъж сте били с решаваща роля за нашите победи! За това от наше име и от името на дарителската акция " Българската Коледа " се обръщаме към вас с апел да ни помогнете да спечелим и този мач! Нека всички ние в този момент дружно за следващ път демонстрираме голямата обединителна мощ на волейбола и на спорта като цяло и подкрепим тази неповторима идея, като станем донор в интерес на нуждаещите се български деца! Нашите деца!

Важно е да знаете! Дарения за акцията се вършат и надлежно одобряват, само и единствено по формалната сметка на " Българската Коледа ". Нито БФВолейбол, нито което и да е друго физическо или юридическо лице е упълномощено да приема суми по отношение на тази самодейност на Българската федерация по волейбол. Това се прави, тъй като за нас е от първостепенна значимост да сте безусловно сигурни, че дарените от вас средства отиват непосредствено в интерес на българските деца в потребност!

За нас всеки един донор е неповторим и специфичен! За това и дизайна на плакатите е неповторим и особено изработен за тази самодейност, а техния брой е стеснен! За това побързайте - станете донор за " Българската Коледа " и се превърнете в собственик на парченце от историята на Българския волейбол!

За да разгледате плакатите, да се запознаете с всички детайлности по тази самодейност на БФВолейбол, както и да научите от къде можете да вземете определения от вас афиш, апелирам кликнете ТУК.

За да извършите подаяние в интерес на благотворителната акция " Българската Коледа ", апелирам посетете формалната и страница като кликнете ТУК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР