Българската федерация по волейбол обяви край на сезона в мъжкото

...
Българската федерация по волейбол обяви край на сезона в мъжкото
Коментари Харесай

Волейболната федерация послуша клубовете и обяви сезона за приключил

Българската федерация по волейбол разгласи завършек на сезона в мъжкото и женското състезание. Решението беше взето на видеосреща на управителния съвет на организацията, като краткотрайното класиране се приема за извънредно.

За първенец при мъжете беше избран " Нефтохимик 2010 ", като това е четвърта поредна купа за отбора от Бургас. Десет от 12-те клуба в Суперлигата бяха дали единодушието си за преустановяване на сезона, а срещу бяха единствено " Хебър " и ЦСКА.

Мачовете стопираха два кръга преди края на постоянния сезон след оповестяването на изключителното състояние поради ограниченията против разпространяването на ковид.

" Хебър ", който приключва втори водеше оспорвана конкуренция с " Нефтохимик " за купата. Тимът държеше шампионатът на продължи " непременно ". От ЦСКА имаха вяра, че е заслужено при привършване на сезона да се разгласи нулева година, защото разликите сред тимовете на върха са дребни.

При дамите превъзходството на " Марица " продължава за шеста поредна година. Отборът от Пловдив, който се показа мощно в Шампионската лига, завоюва всички си 19 мача в шампионата и загуби единствено един един гейм.

Шампионатите при подрастващите не престават, като те ще бъдат обновени, когато завърши пандемията.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1336)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР