Българската еврокомисарка за цифровата икономика и общество Мария Габриел бе

...
Българската еврокомисарка за цифровата икономика и общество Мария Габриел бе
Коментари Харесай

Мария Габриел бе обявена за една от най-влиятелните жени в киберсигурността

Българската еврокомисарка за цифровата стопанска система и общество Мария Габриел бе оповестена от водещото европейско списание за киберсигурност SC Media UK за една от 50-те най-влиятелни дами в Европа за 2019 година в региона на киберсигурността.

"Чест е да бъда отличена за една от 50-те най-влиятелни дами в киберсигурността в Европа за 2019 година в класацията на водещото европейско списание за киберсигурност. Киберсигурността е тематика, която в днешната цифрова епоха визира всеки един от нас. За две години постигнахме доста. Вече имаме европейска тактика за киберсигурност, имаме по-силна европейска организация за киберсигурност, както и първата рамка за узаконяване на артикули и услуги. Мрежата от центрове за подготвеност в страните членки и европейски център за киберсигурност, който следва да създадем, също са основни детайли на тактиката ", разяснява Габриел.

През януари тя стартира акция за повече дами в бранша на киберсигурността. Според нея дамите имат гений, познания и експертен опит, посредством които могат да допринесат доста за европейската киберсигурност, в случай че им се даде късмет.

*Списанието е одобрено в европейската медийна промишленост, предоставяйки осведомителни запаси за експерти по киберсигурност, които се нуждаят от познания по отношение на тактиките, най-хубавите практики за отбрана на данните, държавните разпореждания и актуалните технологии за IT сигурност. С годишните си ранглисти, изданието признава достиженията на персони, съдействали с работата си за възстановяване на сигурността на информацията ", сподели още Мария Габриел.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР