Българската екшън-криминална риалити поредица Помощ 112 ще направи своя дебют

...
Българската екшън-криминална риалити поредица Помощ 112 ще направи своя дебют
Коментари Харесай

Помощ 112 стартира с разтърсващи истории

Българската екшън-криминална риалити поредност „ Помощ 112 " ще направи своя дебют в ефира на bTV на 17 октомври /четвъртък/ от 22.30 часа. Най-новата развлекателна продукция на bTV ще показва на телевизионната публика истории на хора, изпаднали в неволя и получили помощ след подаване на сигнал на единния телефонен номер за страната.

В пилотния епизод ще бъдат разказани две истории през погледа на два полицейски патрула. По сигнал за бебе, оставено без контрол, служителите на реда Мария и Калин ще предотвратят договорка за продажба на дете. Търсейки родителите на плачещото бебе, служителите на реда ще станат очевидци на договорка, готова от адвокатска къща, медиатор на купувача, благодарение на Неправителствени организации и медицински лица. Във втората история, нощният патрул, Тодор и Георги, ще получи сигнал за вандализъм в столично заведение. Това ще води служителите на реда към нещо по-сериозно от нормално пиянско сборичкване.

Всеки четвъртък и петък „ Помощ 112 “ ще споделя за случаи, разказани през погледа на свидетелската камера на екипите на полицията, пожарната или незабавната помощ. На 18 октомври /петък/ шокиращите истории ще продължат с Калин и Ангел, които ще се борят да обезвредят крадец-наркоман, заплашващ живота на продавачка в денонощен магазин. Полицейският патрул на Тодор и Георги пък ще се отзове на сигнал, подаден от таксиметров водач, чиито съмнения са, че е употребен като „ муле ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР