Българската армия има нужда от бойни бронирани машини“, каза бившият

...
Българската армия има нужда от бойни бронирани машини“, каза бившият
Коментари Харесай

Стефан Янев: Българската армия има нужда от бойни бронирани машини

„ Българската войска има потребност от бойни бронирани машини “, сподели някогашният министър председател и боен министър Стефан Янев в предаването „ Лице в лице “.

България би трябвало да купи 183 машини „ Страйкър “ от Съединени американски щати

По думите му няма значение дали се тези, които Народно събрание гласоподава. По-важно било отчитането на бойното изкуство и преценката до какъв брой тези машини може да работят с дронове.        

„ Важното е да дават отговор на условията, които са поствани от воните командири и мисля, че дават отговор “, сподели Янев.

„ Независимо какво се купува е закъсняло. Крайно време е да се въври в тази посока “, уточни той.

По думите му вотът на съмнение е обективен по доста връзки. „ Достатъчно е несъответстващото държание на премиера последните две седмици. Изпълнителната власт е част от изборния развой, тъй че сега, в който хора от изпълнителната власт не са си изпълнили отговорностите – неотложно би трябвало да следва оставка “, сподели Янев.

„ ИТН “ се показа доста добре на локалните избори, сподели той

По думите му не трябва да се внасят вотове на съмнение и да се желае оставката на държавното управление с лека ръка. „ Това държавно управление е потвърдено неполезно. Друг е въпросът какво може да пристигна на негово място. Но това държавно управление, когато и да си отиде все е закъсняло “, съобщи Янев.

Той уточни, че било негов избор да назначи настоящия началник на ДАНС. Той го назначил въз основата на информацията, която разполагали все още.

„ Овладяването на службите е в несъгласие с настояването ни за влизане в Шенген “, безапелационен бе някогашният министър председател.

Могат ли да се обезпечат сигурни доставки и на каква цена?

Янев разяснява, че партията му „ Български напредък “ е минала през три избора и има своите триумфи в регионални градове, общини и съществуването на общински съветници и кметове на кметства.

„ Лукойл “ през 2021 година заплати по-високи налози от предходни години. Не сме правили уговори или отстъпки. Просто приложихме закона “, уточни Янев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР