Българската актриса Ирмена Чичикова участва в 2 епизода от телевизионния

...
Българската актриса Ирмена Чичикова участва в 2 епизода от телевизионния
Коментари Харесай

Двама български актьори влизат в новия сериал на Марвел

Българската актриса Ирмена Чичикова взе участие в 2 епизода от телевизионния минисериал " Тайно настъпление " (Secret Invasion), а героинята и се назовава Крийга, излиза наяве от страницата на сериала във филмовата енциклопедия IMDB, съобщи Българска телеграфна агенция.

Освен нея във кино лентата взима присъединяване и различен български артист – Венцислав Янков, в ролята на пълководец от Федералната работа за сигурност на Русия. Той също се появява в два от епизодите на сериала, а у нас е прочут от сериала " Под прикритие " и други български и непознати продукции.

Това е още един пробив на надарена българка във вселената на " Марвел ", откакто по-рано Мария Бакалова взе участие в " Пазители на галактиката 3 ".

" Тайно настъпление " е основан от сценариста Кайл Брадстрийт и е част от вселената на „ Марвел “, като се популяризира посредством платформата Disnеy+. Филмът е със рейтинг 7 в IMDB, което е много висока оценка от страна на феновете.

Освен българската актриса в минисериала вземат участие още звезди като Самюел Джаксън, Емилия Кларк, Оливия Колман, Дон Чийдъл.

Чичикова завоюва интернационално предопределение с присъединяване си в наградения със " Златна мечка " на кинофестивала в Берлин филм „ Не ме докосвай “. Позната е и от функциите си в българските филми „ Доза благополучие “, " Аз съм ти " и " Виктория ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР