Българската актриса Ирмена Чичикова участва в 2 епизода от телевизионния

...
Българската актриса Ирмена Чичикова участва в 2 епизода от телевизионния
Коментари Харесай

Двама български актьори участват във филм от вселената на „Марвел“

Българската актриса Ирмена Чичикова взе участие в 2 епизода от телевизионния минисериал „ Тайно настъпление “ (Secret Invasion), а героинята и се назовава Крийга, излиза наяве от уеб страницата за кино информация „ Ай Ем Би Ди “ (IMDB), написа Българска телеграфна агенция.

Освен нея във кино лентата взима присъединяване и различен български артист – Венцислав Янков, в ролята на пълководец от ФСБ. Той също се появява в два от епизодите на сериала.

Това е още един пробив на надарена българка във вселената на " Марвел ", откакто по-рано Мария Бакалова даде гласа си на галактическото куче Козмо в " Пазители на галактиката 3 ".

„ Тайно настъпление “ е основан от Кайл Брадстрийт и е част от вселената на „ Марвел “, като се популяризира посредством платформата Disnеy+. Филмът е със рейтинг 7 в „ Ай Ем Би Ди “, което е много висока оценка от страна на феновете.

Освен българската актриса в минисериала вземат участие още звезди като Самюел Джаксън, Бен Менделсън, Коби Смълдърс и Оливия Колман.

Чичикова завоюва интернационално предопределение с присъединяване си в наградения със „ Златна мечка “ на кинофестивала в Берлин филм „ Не ме докосвай “. Позната е и от функциите си в българските филми „ Доза благополучие “, " Аз съм ти " и " Виктория ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР