Българска пародия на песента Bad guy на Били Айлиш събира

...
Българска пародия на песента Bad guy на Били Айлиш събира
Коментари Харесай

Българска пародия на Били Айлиш покори интернет: "Лоша кака" призова да слезем от колите си

Българска подигравка на песента Bad guy на Били Айлиш събира стотици положителни мнения в „ Ютюб”, а създател и основен воин е една „ неприятна кака”, която желае да заличи от Земята всички „ пликчета и бетон, пластмаса и найлон”.

Освен това приканва да спрем да използваме толкоз постоянно " печки, дизел и коли ".

Тя е Сана Алсбей-Драгова и направи една изумително наподобяваща на оригинала подигравка със смисъл и обръщение. В „ Лоша кака” тя прикани хората да слязат от колите си и да тръгнат пешком. Особено настоящо звучи това през днешния ден, когато от ден на ден се оповестява за замърсяване на въздуха у нас.



Сана ни описа за пристрастеността си към живота с неизмеримо успокоение и тайнствена усмивка на човек, който е претърпял и осъзнал малко повече, в сравнение с си представяме, че може да знае един млад и сполучлив влогър.

Освен снимането на видеа за интернет, тя е и бранд управител на марка сурови десерти и йога инструктор на деца и младежи. Свежа и усмихната тя ни показа по какъв начин триумфът е пристигнал при нея.



„ След като видях истинския клип на Били Айлиш Bad guy, си помислих, че това би било забавно, в случай че се направи под знака на тематиката за екологията, тъй като в клипа героинята се е побъркала, тече й кръв от носа, върти се на пода. Стори ми се, че това усещат доста от нас, които се пробват да понижат пластмасата в всекидневието си и изобщо да живеят по-екологично, напряко сме се побъркали от това, което се случва”, показа Сана.

Нейни другари й оказват помощ да трансформира концепцията си в действителност. Не закъсняват и похвалите в канала й – „ Царицата на пародиите”, „ неповторимо видео” и „ българската версия ми харесва повече”, както и много чуждоезични мнения са единствено дребна част от мненията и реакциите под видеото на „ Лоша кака”.

А посланието е повече от ясно, напряко си е непосредствено, изясни младата влогърка: „ Както се пее в клипа – „ Аз боклуците ги мятам в кошчето не взимам образец от тях”.

Сериозното обръщение е поднесено посредством комизъм, с цел да доближи до повече хора. То приканва към избавяне на природата от „ токсините”, в които за жал сме се трансформирали за планетата ни, съгласно Сана.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Използвам този метод, с цел да се опитам да трансформирам, истината е, че един човек може да промени нещо, както едно зрънце може да натежи на везната”, споделя Сана.

Тя не разгласява доста постоянно видеа в канала си в „ Ютюб”, тъй като счита, че всичко, за което приказва, би трябвало да има своето време и да е изпитано персонално.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
А първата й подигравка на песента на Ариана Гранде Seven rings е била точно това – осъзнато завръщане след дълга пауза и метод да се самоиронизира като човек, който може би към този момент е малко пораснал да прави влогове, изясни самата Сана.

Темата е неистовата битка за „ 1000 лайка” и обсебването на младите да имат лайкове, без значение от това какво демонстрират.

Сана призна, че това е било и реклама на канала й, в който главно влогърката натъртва на мотивацията да практикуваме йога и да се храним здравословно.

Йогата като метод да преодолееш напрежението

Основните тематики в „ Ютюб” канала й са за здравословния метод на живот и вярното хранене, които са продължение на пристрастеността й към йогата.

Самата тя споделя, до момента в който прави разгряването си в уютното като дом студио, което като че ли ни прегърна с тайнствените си разноцветни стени и мека светлина, че точно тези физически и духовни практики са я трансформирали радикално. И са я създали уравновесена и приемаща провокациите в живота умерено.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Аз преди бях като всеки един човек - много експресивна на 19 години. Лесно се палех и позволявах нещата, които ми се случват - постоянно отрицателни, да ми се отразяват на прочувственото положение ", дава отговор Сана, до момента в който седим на земята, откакто сме пробвали да се потопим в необятния свят на йогата.

Упражненията на тип лесни и плавни в действителност напрягат цялото ни тяло и след разгрявка на гръбначния дирек, усещаме леки болки на всички места:

Снимка: Ладислав Цветков

„ Защото йога оказва помощ на организма да действа вярно. Много хора си мислят, че йога е, с цел да те направи по-гъвкав, а това е като непряк позитивен резултат от практикуването. Тя подтиква всеки аспект от нашия организъм – кръвоносна система, храносмилателна система, всичко”, изясни Сана.

А откакто е почнала да практикува интензивно йога, е свалила и към 10 кг, които и до през днешния ден са си останали в предишното, до момента в който на среща ни седи усмихната, положителна и доста вдъхновяваща напълно не „ неприятна кака”.

Снимка: Ладислав Цветков

Накрая на диалога ни „ не взимащата образец от боклуците” млада жена ни пожела да засадим по едно дърво през идната нова 2020 година, с цел да оставим нещо от себе си във времето, което ще краси земята ни и ще носи смисъл.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР