Българска мафиотска групировка стои зад нападението срещу испанската милионерка Мария

...
Българска мафиотска групировка стои зад нападението срещу испанската милионерка Мария
Коментари Харесай

Наши мафиоти нападнали приятелка на крал Хуан Карлос

Българска мафиотска формация стои зад нападението против испанската милионерка Мария Хосе Алварез, заяви испанската телевиция La Sexta.

Президентката на компанията Eulen и персонална другарка на някогашния испански крал Хуан Карлос (баща на настоящия монарх Фелипе) бе нападната от въоръжени с револвери мъже в понеделник в Мадрид. Те пробвали да спрат колата, с която се е возела. В автомобила са били Мария Хосе Алварез, мъжът, с който живее и водач, който стрелял по нападателите и те избягали.

Веднага след нападението против Мария Хосе Алварез в испанските медии се появиха съмнения, че нападението е част от фамилна война за надзор над компанията Eulen – голям фамилен холдинг в Испания, който има бизнес ползи от защитата на ВИП-лица до екологични вложения и опазване на здравето и има годишна облага над 280 млн. евро.

Нападението в действителност не е част от фамилна война, а опит да бъде откраднат първокласния „ Мерцедес “ на милиардерката, чиято стойност е над 200 хиляди евро, настояват обаче проверяващи пред телевизия La Sexta.

Българските мафиотски групировки се занимават с обири на първокласни коли.

„ Обикновено българските мафиоти крадат колите, когато няма никой вътре от гаражи или паркинги “, изяснява представителят на полицията Пабло Перес. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР