Българска красавица омайва сина на Синди Крауфорд. Дъщерята на актрисата

...
Българска красавица омайва сина на Синди Крауфорд. Дъщерята на актрисата
Коментари Харесай

Българка се сродява със Синди Крауфорд

Българска хубавица омайва сина на Синди Крауфорд. Дъщерята на актрисата София Кузева и шефа на Българския културен център в Берлин — Панчо Чернев омайва наследника на американската звезда.

Криста Панчо Чернева е един от най-популярните модели в Германия. А в последно време е неразделна със сина на Синди — Пресли.

Двамата са модели от ревю на Хуго Бос по време на седмицата на модата в Берлин, само че отвън подиума също стават другари. Двамата са неразделни — вървят на обеди, вечери, държат се за ръце и са доста щастливи дружно, описват техни близки, написа седмичник.

Криста от дълго време е известна в Германия и се радва на голяма известност. Тя отдавна е отвън сянката на майка си София, известна от кино лентата Вчера.

Момичето играе и в един от най-популярните крими сериали в ефира на ZDF. Родителите на Криста са най-хубавите ѝ съветници, а кариерата заема съществено място в живота ѝ.

„ Гордеем се с нашето момиче. Знаем, че сега за нея са значими кориците, само че по-затрогващи са нашите срещи. Много сме сплотени”, споделя София Кузева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР